Pohjoista osaamista teollisuuden tarpeisiin

normaint oy

Normaint Oy on teollisuuden kunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä teollisuuslaitosten perustamis- ja muutosprojektien läpiviennin pohjoinen palveluntuottaja ja kumppani.

Erikoisosaamistamme on ennaltaehkäisevä, mekaaninen ja mittaava kunnossapito sekä toiminta pohjoisen vaativissa olosuhteissa. Asiakkaitamme ovat johtavat teollisuuslaitokset Pohjois-Suomessa ja Pohjois-Ruotsissa.

Tuottavuutta asiakkaille

Tarjoamme laadukkaita palvelukokonaisuuksia, joiden avulla asiakkaamme pystyvät parantamaan tuottavuuttaan ja kilpailukykyään pitkäjänteisesti.

Vahvaa erikoisosaamista

Hallussamme on niin tekninen tietotaito kuin pohjoisten olosuhteiden tuntemus. Vahva osaamisemme on syntynyt pitkän käytännön kokemuksen kautta.

Ihmiset ja ympäristö

Otamme kaikessa työssämme ja toiminnassamme huomioon ympäristön ja työturvallisuuden. Koulutamme, kierrätämme ja suosimme uusiokäyttöä.

PALVELUMME

Vahvalla, pohjoiset olosuhteet tuntevalla kokemuksella

Kunnossapito

Asiantunteva teollisuuden kunnossapito ennaltaehkäisee häiriötilanteet ja turhat seisakit. Häiriötön ja keskeytymätön toiminta nostaa pitkällä aikavälillä tuottavuutta kaikilla tuotannon osa-alueilla. Toteutamme ennaltaehkäisevän kunnossapidon toimintamallia.

Lue lisää

Projektipalvelut

Toteutamme kaikki teollisuuslaitosten perustamis- ja muutosprojektit suunnittelusta ja hankinnoista kuljetuksiin, asennuksiin, käyttöönottoon ja opastukseen. Käytettävissänne ovat pohjoisen olosuhteet tuntevat ammattilaiset.

Lue lisää

Kunnonvalvonta

Kunnossapitopalvelumme mittaa, seuraa ja analysoi koneiden ja laitteiden kuntoa oikea-aikaista ja oikean laajuista kunnossapitoa varten. Käytössämme ovat alan laadukkaimmat langattomat ja langalliset mittalaitteet, kuten ACOEM FALCON, ACOEM EAGLE ja ACOEM MVX.

Lue lisää

asiakkaamme

PALVELEMME TEOLLISUUTTA KOKONAISVALTAISESTI

Asiakkaitamme ovat kaivokset, metalliteollisuus, metsäteollisuus, paperiteollisuus ja energiateollisuus.

Lue täältä lisää, kuinka voimme palvella sinua!

referenssit